۲۸
۷۰
خانــم

حساسیت به صدا؟

سلام خانم دکتر عزیز وقتتون بخیر
همسرم موقع غذا خوردن همیشه با من دعوا داره با اینکه من مقید به آداب غذا خوردن هستم و هیچ صدای دهن و …نمیاد دعوای ایشون سر اینه که قاشق به بشقاب نخوره سعی کردم رعایت کنم و با ترس غذا میخورم ولی خب امکان نداره که صدا نباشه مگر اینکه دگ با دست غذا بخورم صدای قاشق بشقاب خودش اذیتش نمیکنه مال من اذیت میکنه دگ تصمیم گرفتم باهاش غذا نخورم و یه جورایی دارم ازش متنفر میشم و به فکر جدایی هستم لطفا کمکم کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 1 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناسي / مشاور / روان درمانگر / زوج درمانگر در تهران