۱۷
آقــا

هراس اجتماعی؟

با سلام و عرض ادب
من قبلاً خیلی خجالتی بودم ولی الان با آمدن کرونا و خانه نشین شدن ، به خجالتی بودنم بسیار افزوده ، به گونه ای که حتی برای خروج از خانه احساس خجالت میکنم ، لطفاً کمک کنید تا بهبود پیدا کنم .

5 پـاسـخ

  • با سلام
    نياز به دراو درماني و مشاوره مي باشد. به روانپزشک مراجعه نماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام و وقت بخير
    متاسفانه کرونا و خانه نشين بودن رشد اجتماعي نوجوانان و کودکان ما رو بخطر انداخت.
    خجالتي بودن در فرهنگ ما حيا حساب ميشه ولي در فرهنگ هاي ديگه مي‌تونه اختلال در رفتار باشه
    اگر شما به صرف خجالت از حق خودتون گذشتيد و بعد احساس نارضايتي داشتيد حتما بايد براي درمان اقدام کنيد
    توصيه من به شما نوجوان
    عزيزم يکي از راه هاي پيشرفت ارتباط موثر هست روي توانمندي ارتباطي خودت کار کن و بعد شروع به تمرينات تن آرامي کن تا سطح اضطرابت تنظيم بشه و وقتي احساس آمادگي مرتب با اضطرابت مواجهه بشو
    اگر به تنهايي نميتوني روي توانمندي ارتباطي خودت کار کني از همکاران ما کمک بگير.
    ندا طباطبايي جبلي
    راه ارتباطي واتساپ 09384901008

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام و وقت بخير،درمان شما از طريق مراجعه به روان شناس حل خواهد شد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 90 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران