سن: 22 وزن: 76 جنسیت: آقا

هراس اجتماعی یا اظطراب اجتماعی یا استرس سخنرانی شدید؟

سلام خسته نباشید بنده دانشجوی معلم هستم و مبتلا به استرس سخنرانی شدید و سه ماه بیشتر وقت ندارم درمانش کنم و الا فرار می کنم نمی تونم در مقابل جمع چه همسالان چه اولیا تدریس کنم و به شدت تنگی نفس و سرگیجه میگیرم که مقصرش خانواده ام هستند لطفا کمک کنید

16 تیر 1402 - 12:29

176 بازدید

پاسخ پزشکان

3 پاسخ
هوشنگ جهان‌پناه

هوشنگ جهان‌پناه

کارشناس ارشد 0


سلام و روز بخیر. چندین مورد در پرسش شما وجود دارند که دارای ابهام هستند. مثلا، اینکه فقط 3 ماه جهت درمان آن فرصت دارید، یعنی چه؟! یا به عنوان مثال، اینکه می گویید خانواده تان مقصر هستند، به چه معنا است؟!
ضمنا مستحضر باشید که موضوع استرس و اضطراب می تواند به راحتی عوض شود! به عبارت دقیق تر، وقتی فرضا اضطراب شما از سخنرانی برطرف شود بسیار احتمال می رود که پس از مدتی اضطرابتان مجددا نمایان شود، اما اینبار با موضوعی دیگر! چون دلیل اصلی اضطرابتان نه سخنرانی و تدریس است، و نه موضوعات متععد دیگر که به جای آن قرار می گیرند! به عقیده اینجانب، شما از طریق سفر "روان کاوی" (همان روش و کشفیاتی که زنده یاد زیگموند فروید بنیان نهاد و انجام داد) این شانس را دارید تا به موضوع اصلی اضطرابتان پی ببرید و از آن آگاه شوید. اما این سفر زمان بر است!
شاد و تندرست باشید.

16 تیر 1402 - 13:15

آیا پاسخ پزشک مناسب بود؟

نیاز به مشاوره فوری دارید؟

همین حالا با پزشکان متخصص روانشناس به صورت تلفنی مشاوره بگیرید.

دریافت مشاوره تلفنی

سوالات مشابه