۳۵
آقــا

تقویت بدن ، بیمار خونریزی مغزی؟

سلام ،پسر دایی من به علت آنوریسم ، خونریزی مغزی کرد ، بعد از تخلیه خون در اردبیل ، برای کاتر گذاشتن راهی تهران امام خمینی کردند ،
همراه این عارضه دچار سوختگی از صورت هم شد
به علت عفونت مغزی قریب به 2 ماه در icu ماند و الان دکتر مغزاعصاب مرخصش کرده به بخش منتها بخاطر عفونت کمی که باقیمانده در بخش بستری هست
آقای دکتر باور کنید نصف وزن بدنش آب شده و نمیتونه حرف بزنه و سمت راستش تکون بده ، دکترا گفتن با فیزیوتراپی و گفتار درمانی اونا هم خوب میشن ،
سوال من اینه که ما چکار کنیم که این بدنش زود تر قوی بشه و بر بیماریش غلبه کنه زودتر خوب سه
چه غذاهایی بخوره و نخوره ،
ممنون از راهنماییتون

2 پـاسـخ

بازدید : 98 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران