آیا امکان دارد که بدن بعد از یک مدت که از دارو استفاده کرد ،دارو دیگر اثر نکند؟

سلام و وقت بخیر،من 9 سالی هست که دچار حملات پانیک میشم و زیرنظر روانپزشکم دارم دارو مصرف میکنم.دوز دارو ها خوشبختانه پایین اومده اما چیزی که در 3 سال اخیر باهاش مواجه بودم ،این بود که معمولا بعد از یک سال یا شش ماه استفاده از ونلافاکسین دیگه تأثیری نداره و مجبور میشن که داروم رو عوض کنن؟آیا دلیل خاصی داره؟امکان داره داروهای دیگه هم که استفاده میکنم بی تأثیر بشن؟از پیش ممنونم از پاسخگوییتون🙏

5 پـاسـخ

بازدید : 75 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران