رودم همش دچار نفخ وپربادمیشه وباصدای بلندقاروقورمیکنه؟

سلام نماز روزه هاتون قبول باشه
اقای دکتر من رودم همش دچار نفخ وپربادمیشه وباصدای بلندقاروقورمیکنه وگاهی هرکاری میکنم این بادخارج نمیشه واذیتم میکنه به فوق تخصص گوارش مراجعه کردم ازمایش، چکاب نپشتن وگفتن به جزکم خونی ارثی هیچ مشکل دیگه ای ندارم ایشون گغتم ایاموقع قاروقوربادهم خارج میشه. من هم چون روم نسد الکی گفتم نه هیچ بادی خارجذنمیشه وبرام قرص متروماکس(صبح دوتاشب دوتا) وقرص لیبراکیم(یا عددقبل از شام) نوشتن پریشب داروهاتوم شداما هنوز گاهی روهم صدای بلند مییده واکثراوقات پربادمیشه
این درحالیکه هیچ مسکل گوترشی خاصی ندارم. اگه ممکمه بفرمایید برای این پربادی چه دارویی رومصرف کنم.

1 پـاسـخ

بازدید : 71 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران