۳۰
۸۶
خانــم

افکار منفی؟

سلام خانوم دکتر وقتتون بخیر..
بنده تقریبا یک ماه پیش یه سریال ترکیه ای دیدم و توش خیانت بود و این موضوع به قدری برام سنگین بود به قدری تو مخم رفته بود مدام بهش فکر میکردم به اختیار میومد تو ذهنم انگار دست خودم نبود جوری که شد ملکه ذهنم و استرس گرفتم انقد که به تپش قلب افتادم احساس میکنم یکی داره دو دستی قلبمو فشار میده..بی حال و بی حوصله میشم..حوصله بچه و شوهرم و زندگیمو ندارم..میشینم گریه میکنم حالم بده کمکم کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 22 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس مشاور خانواده. ازدواج. طلاق درمانگر اختلالات اضطرابي در تهران