۲۰
۶۵
خانــم

اصلا به ارگاسم نمیرسم؟

سلام.
من تازه نامزد کردم.
هربار که با همسرم نزدیکی داریم من ارضا نمیشم اصلا به ارگاسم نمیرسم.
متاسفانه من در دوره مجردی زیاد خودارضایی انجام دادم بی خبر از ضرر های خود ارضایی.خصوصا با فشار اب...
با خود ارضایی من به ارگاسم میرسیدم اما هیچ ابی نمیدیدم.الانم که هربار نزدیکی دارم همسرم به ارگاسم میرسه اما من اصلا.
نمیدونم حقیقه یا نه من تو سایت های مختلف خوندم که 10%خانوما هیچوقت به ارگاسم نمیرسن فقط با خودارضایی میتونن به ارگاسم برسن.
امیدوارم که حقیقت نداشته باشه
واقعا نگرانم اگه میشه راهنماییم کنید
ممنون🙏

بازدید : 465 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مامايي در تهران