دکتر کیانوش عباس آبادی متخصص روانپزشک (اعصاب و روان)
سلام .خشم و عصبانيت يک علامت از اختلال کلي تر مثل اختلالات خلقي؛ اصطرابي، و يا شخصيتي محسوب ميشه. لذا توصيه ميکنم ابتدا جهت بررسي تشخيصي به يک روانپزشک مراجعه نماييد. در صورتيکه مشخص شد اين اختلالات زمينه اي وجود ندارند، جهت کنترل حمله هاي خشم ميتوانند از دوز کم دارو به همراه رواندرماني شناختي رفتاري سود ببرند.
دکتر بهاره صباغ ابریشمی متخصص روانپزشک (اعصاب و روان)
با سلام، براي مشکل عدم کنترل خشم، درمانهاي دارويي و غير دارويي وجود دارد، البته اين فقط يک علامت است باقي علائم بيماري بايستي در ايشان ارزيابي شود و راه درماني مناسب انتخاب گردد، با ايشان مصالحه کنيد و وي را راضي کنيد که در اولين فرصت نزد روانپزشک مراجعه کند.
دکتر ندا فرزانه متخصص بورد تخصصي روانپزشکي (عضو انجمن آمريکا Rome Foundation)
با سلام
گاهي مسايل فردي و يا مسايل ارتباطي بين زوجين موجب بروز مسايل خلقي و يا بي قراري و مواردي که ذکر کرديد ميشوند.با توجه به مورد ذکر شده، مراجعه به روانپزشک براي بررسي خانمتان ميتواند بسار کمک کننده باشد تا درمان دارويي و يا غيردارويي و يا در صورت لزوم زوج درماني صورت گيرد.
براي اطلاعات بيشتر ميتوانيد به لينک زير براي مطالعه مراجعه نماييد:
http://www.drnedafarzaneh.ir/ap20180711075843-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%D8%B2%D9%88%D8%AC%DB%8C%D9%86
دکتر زیبا ایرانی دکتراي تخصصي روان درماني و روانشناس باليني سکس تراپ
سلام
براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند
02177760350
...................................................
.....................
معصومه شریعت کیایی روانشناس و مشاور - کودکان و نوجوانان - کارشناس برنامه راديو
سلام براي ارزيابي باليني خشم انفجاري به روانشناس فردي وسپس برا ي رفع شدن مسائل خانوادگي به زوج درمانگر مراجعه کنيد.
معصومه شریعت کیایی روانشناس و مشاور - کودکان و نوجوانان - کارشناس برنامه راديو
سلام براي ارزيابي باليني خشم انفجاري به روانشناس فردي وسپس برا ي رفع شدن مسائل خانوادگي به زوج درمانگر مراجعه کنيد.