رفع اضطراب و استرس؟

سلام وقت بخیر
من موقع صحبت کردن دچار اضطراب و استرس میشم. 31 سالمه میخواستم ببینم میتونم به شما مراجعه کنم؟

1 پـاسـخ

  • درود حميد عزيز اينکه فرمودين در صحبت کردن دچار اضطراب و استرس ميشين يک توضيح کلي هست.اما در کل حالتهاي اين موضوع ، استرس و اضطراب ريشه دروني دارند.ميزان و سطح استرس بايد مشخص شود حتما تا تجويز بي مورد انجام نشود و بتوانيم به اندازه نرمال کاهش دهيم.اما نگران نباشيد.با همکاري شما با پزشکتان حتما به نتيجه مطلوب دست پيدا ميکنيم. در مورد مراجعه که فرمودين بله.ميتونين به مطب مراجعه داشته باشين. همکاران بنده شما را راهنمايي ميکنن. 09100505091

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 138 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص باليني ، روان درمانگر و نوروتراپيست در تهران