۳۴
۸۵
خانــم

آبسه پستان؟

سلام خانم دکتر وقت خوش.در پستان سمت راستم قسمت ساعت 6 یک توده ناگهانی ایجاد شد که بعد از انجام سونوگرافی و نمونه برداری آبسه تشخیص داده شد.پزشک معالجم که تخصص زنان هستند آنتی بیوتیک تجویز کردند ولی بعد از مصرف دارو آبسه از بین نرفت حتی کوچک هم نشد ،وقتی روی توده فشار میاد کمی دردناکه غده لنفاوی زیر بغل هم با تشخیص سونوگرافی کمی متورم شده که برای خودم قابل لمس نیست البته پزشک علت تورم لنف رو وجود آبسه تشخیص دادند.
سؤال بنده اینه که آیا حتما باید آبسه جراحی بشه؟ توده به خودی خود از بین نمیره؟ اگه به نظرتون خطرناک نیست جراحی نکنم .

1 پـاسـخ

بازدید : 87 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پستان در تهران