۳۳
۷۰
خانــم

خانم دکتر شوهرم چند وقته خیلی محبتش بهم کم شده هر چی میکن هر چی میگم دعوا میشه؟

خانم دکتر چند وقته مابا خانواده ای رفت و امد داریم دوست شدیم اوایل رفت وامد خیلی همسرم مثل قبل بود مهربون هرچی میگفتم چشم میگفت اما یکم بعداز رفت و امد با اون خانواده کلا رفتارس عوض شده دیگخ منو نمیبینه کلا منو له میکنه همیشه تو خودشه نمیدونم چرا اینجوری شده دوتا بچه دارم خانم دکتر راهنماییم کنید زندگیم ازهم نپاشه

1 پـاسـخ

بازدید : 12 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مشاور خانواده، کودک و نوجوان(کانديداي دکتراي تخصصي روانشناسي) در تهران