دختری مجرد با درد شدید در ناحیه پایین شکم و بهم خوردگی عادت ماهانه و ترشح زیاد؟

با سلام و احترام مجرد هستم و 26 ساله هستم
سابقه کیست داشتم که با خوردن قرص ldرفع شده و همچنین عفونت داشتم که به دلیل ناراحتی معده نتوانستم قرص مصرف کنم ،مدت بیشتر از یک سال هست که هر روز ناراحتی و درد شدید را زیر شکمم احساس می کنم و همینطور ترشح زیادی دارم و تکرر ادرار یا احتباس ادرار دارم و سوزش و تغییر رنگ در ادرار هم دارم و مدت چند ماه هست که پریودیم تغییر کرده و دو تا سه روز اول خونریزی زیاد دارم و بعد به یکبار کم میشه و دوباره احساس ناراحتی میکنم زیر دلم ممنون میشم که راهنماییم کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 204 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مامايي در تهران