افسردگی، بدبینی،شکاک،وسواس ذهنی،عصبی،احساس پوچی و بیخاصیت بودن،مشکل در ایجاد رابطه ی اجتماعی،شخصیت وابسته ی عاطفی،تجربه ی تعرض در کودکی و نوجوانی،تجربه ی رابطه با پسر فامیل در کودکی به عنوان بازی. میخوام با خودم به صلح برسم؟
من در جنوب تهران زندگی میکنم،خودم بیکارم،پدرم ماهی200هزارتومن بهم پول توجیبی میده و دیگر هیچ چون توان مالیش اجازه ی بیشتر رو نمیده. من واقعا نیاز به کمک دارم ولی مهمترین چیزی که تو ذهنم نقش میبنده هزینه ی درمانه من نه انتظار دارم مجانی ویزیتم کنید نه هزینه کمتر بگیرید،فقط میخوام بدونم با ماهی یک جلسه هم امکان درمان وجود داره؟
با سلام بايد عرض کنم که شما مشکلات و فشارهاي بزرگي را تجربه مي کنيد و حتما نياز به جلسات مشاوره داريد تا بتوانيد با مشکلاتتون کنار بياييد وبه آرامش برسيد. به نظرم به سمت يادگيري يک مهارت جهت درآمدزايي باشيدو حتما به دنبال درمان برويد.