سلام
ميتونم شرايط سختت رو بفهمم. از طرفي غريزه و فيزيولوژي داره بهت شديدا فشار مياره، از طرف ديگه اعتقاداتت. به هر سمت هم بري ناراحتي و فشار دنبالش هست و تو اين وسط داري له ميشي.
خيلي افراد بعد از سن بلوغ تو اين شرايطي که تو هستي قرار ميگيرن.
همچنين ميخوام بدوني که مساله تو، يه مساله رايج و طبيعي هست و چيزي براي خجالت کشيدن وجود نداره. براي اينکه از اين فشار طاقتفرسا بيرون بياي، بهت پيشنهاد ميکنم يک روانشناس خوب پيدا کني و ازش براي اين مرحله جديد از زندگيت کمک بگيري.
درک ميکنم که اين موضوع برايت دغدغه شده و احساس ناراحتي ميکني، اما مهمترين نکته اين است که با خودت مهربان باشي و خودسرزنشي را کنار بگذاري. خودارضايي يک رفتار طبيعي در بسياري از افراد است و ترک آن به ارادهي قوي و تغيير سبک زندگي نياز دارد، نه به داروهاي اينترنتي که معمولاً هيچ پايهي علمي ندارند.
براي کاهش اين عادت، بهتر است به جاي سرکوب کردن آن، روي ايجاد تغييرات مثبت در زندگيات تمرکز کني. سعي کن برنامهي روزانهي خود را طوري تنظيم کني که کمتر در موقعيتهايي قرار بگيري که اين رفتار در آن تکرار ميشود. ورزش منظم، پر کردن اوقات فراغت با فعاليتهاي مفيد مثل مطالعه، يادگيري مهارتهاي جديد و حضور بيشتر در جمع، ميتواند تأثير زيادي در کاهش اين ميل داشته باشد.
همچنين، اگر اين رفتار برايت مشکلساز شده و باعث ناراحتي شديد يا اختلال در عملکرد روزمرهات شده، بهتر است بدون خجالت با يک روانشناس صحبت کني. اين يک مسئلهي انساني است و متخصصان روانشناسي بدون قضاوت، ميتوانند به تو کمک کنند تا روشهاي موثرتري براي مديريت آن پيدا کني. مهمترين نکته اين است که آرامش خود را حفظ کني و بداني که ترک اين عادت، يک فرايند تدريجي است و نياز به صبر و مداومت دارد.
سلام. براي اين موضوع بايد تشريف بياريد براي بررسي زمينه ها وريشه هاي خودارضايي. خود ارضايي به خودي خود مشکلي ندارد، مگر اينکه حالت افراطي داشته يا به عنوان نوعي مکانيزم دفاعي کارکرد داشته باشد