20
80
خانــم

میتونم دوز مصرف دو روز از یک ویتامین رو به صورت یک روز در میان استفاده کنم؟ ؟

سلام خسته نباشید
من به علت کمبود ویتامین میخواستم مکمل مصرف بکنم اما الان برای کاهش وزن دارم دارو استفاده میکنم که مانع چذب چربی میشه. اگر بخوام به مصرف دارو لاغری ادامه بدم ویتامین های محلول در چربی مثل ویتامین A و D و k و E جذب نمیشن و مصرفشون فایده ای نداره. میخواستم بدونم میتونم ویتامین های محلول در چربی و داروی لاغری رو یک روز در میان استفاده کنم که با هم تداخل نداشته باشن یا باید فقط یکیشون رو استفاده کنم؟ میتونم یک روز به میزان دوبرابر از یک ویتامین استفاده کنم و روز بعدش دیگه اون ویتامین رو استفاده نکنم؟

1 پـاسـخ


  • سلام وقت خوش
    لطفا قبل از مصرف تمام اين مکمل ها و قرص لاغري که استفاده ميکنيد به پزشک متخصص مراجعه کنيد که با توجه به شرايط فيزيکي و جسمي شما بهترين راهکار و درمان تجويز شود زيرا مهم است که شما چه رژيمي داريد، چه دارويي استفاده ميکنيد و سلامت جسماني تون چطور است.
    ممنون ميشم بدون مشورت پزشک سرخود دارو و مکملي استفاده نکنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 19 مرتبه
پـرسـش جــدیــد

پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب :

سلام و وقت بخیر، مصرف همزمان داروی لاغری و مکمل‌های محلول در چربی ممکن است در جذب ویتامین‌ها تداخل ایجاد کند. بهترین راه برای اطمینان از دریافت کافی ویتامین‌ها، مشورت با پزشک یا متخصص تغذیه است. آن‌ها می‌توانند به شما در یافتن یک برنامه دوز مناسب برای مصرف مکمل‌ها و داروهای لاغری کمک کنند تا از جذب مناسب ویتامین‌ها اطمینان حاصل شود.

توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و می‌تواند اشتباه کند. توصیه‌ی‌ ما، توجه به راهنمایی پزشکان است

مراکز تغذيه در تهران

تخصص های پربازدید

دکتر گوارش در تهران
متخصص زنان و زایمان
متخصص ارتوپد
متخصص پوست، مو و زیبایی

سوالات مشابه