خانــم

بلوغ زودرس؟

سلام وخسته نباشیددخترم الان 8سال و9 ماهه هست .که از5سالگی تحت درمان برای بلوغ زودرس با آمپول دیفرلین 90 روزه هستش.4 ماه بعد از دردورشد سینه به فوق تخصص غدد کودکان مراجعه کردیم ،که سن استخوانیش همون 5 سال رونشون دادو سونوگرافی ازرحم هم همه نرمال بود.
آزمایش خون هم نرمال بودولی دکتر تزریق دیفرلین روتجویز کرد.ولی الان نه تنها رشدسینه های دخترم پس رفت نکرده بلکه 3برابرشدن موهای دست وپاهاش بیشتر شدن.ازدکترش پرسیدم میگه چاق شده ولی قد 132 ووزنش 32 هست لاغر هست.
آیا امکان داره آمپول تاثیر کامل درجلوگیری ازبلوغ رونذاشته باشه؟
امروزهم تزریق دیفرلین رو دربیمارستان کردیم که متاسفانه پرستار محلول روزیاد قاطی نکرد ومواد وارعضله نشد ودوباره سرسوزن رو وارد آب مقطرکرد وداخل امپول کشید هم زد ودوباره باهمون سرسوزن وارد عضله دیگش کرد.
الان من میترسم با آب مقطر اضافی واینکه دوبار درهر دوطرف عضله دخترم زده تاثیرش کم بشه وبلوغش جلوتر بیفته‌.
لطفا نطرتون رو بگید ممنون میشم.

تصویر برای شما قابل نمایش نیست

1 پـاسـخ


  • سلام
    پزشکتون بايد فوق تخصص غددکودکان باشه.
    اگر زير درمان همچنان بلوغ پيشرفت ميکنه حتما بايد فاصله ي دارو رو کمتر کرد .بجاي آمپول هر سه ماه (11.25)،در گروه سني اطفال بهتره که
    آمپول 3.75 ميلي گرمي هر 28 روز استفاده بشه که در صورت عدم پاسخ بايد فاصله حتي تا فواصل 21 روزه هم کمتر بشه.
    مطمئنا پزشکتون به اين مسائل توجه دارن(اگه فوق غددکودکان باشن ).
    نحوه ي تزريق آمپول ديفرلين دقت خاصي نياز داره،موقع حل کردن نبايد خيلي تکان داد بلکه بايد بين دو دست و به آرامي حل بشه تا از تاثير آمپول کم نشه ،چون پروتئين هست و با تکان دادن شديد ،شکسته ميشه و فاقد تاثير لازم.(پس در دفعات تزريق بعدي اين مسئله رو به تزريق کننده يادآوري کنيد).
    وزن 32 براي قد 132 ، متناسب هست و به نظر نمياد که چاق باشن.
    خلاصه اينکه،پيشنهادي که براتون دارم اطمينان از اينکه پزشکتون فوق تخصص غدد کودکان باشه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 527 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران

تخصص های پربازدید

دکتر گوارش در تهران
متخصص زنان و زایمان
متخصص ارتوپد
متخصص پوست، مو و زیبایی

سوالات مشابه