۳۵
۶۰
آقــا

به شدت عصبی شدم. مدام داد میزنم. خواب شبم به هم خورده. چکار کنم؟

سلام. 10 ساله ازدواج کردم. 35 سالمه. یه پسر 7 ساله دارم. خیلی زود خسته میشم. حوصله ی اطرافیانمو ندارم. خدا نکنه یکی به حرفم گوش نده. سرش داد میزنم. شب اصلا خوب نمی خوابم. خوابم خیلی سبکه. شوهرم باسیگار کشیدنش اعصابمو خرد میکنه. نبودن شوهرم و اینکه مجبورم تمام کارهای خونه و بچه رو انجام بدم خسته و عصبیم میکنه. میخوام مثل قبل خوش رو و قشنگ بشم. کمکم کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 227 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران