۴۵
۹۳
آقــا

ستون فقرات ؟

جابجایی ستون فقرات و آرتروز آقای دکتراردبیل رفتم دکتربرام گفتن مهره 4،5 ازبین رفته مگن مهره هات مچاله شده ولی من الان ستونف فقراتم دردنمیکندلگنام صبحا اذیت میکنه وروی لگنم یک غده وزنه دراومده که بعضی وقتا ازیتم میکنه اگرامکان دارد یک وقت ویزیت برام اعلام کنید ممنون ازلطفتون

1 پـاسـخ

  • سلام دوست گرامي. اميدوارم که وضعيت تون به اون بدي که دکتر بهتون گفته نباشه. ما پزشکان متخصص طب فيزيکي خوبي در اردبيل داريم که مي‌تونند به شما کمک زيادي بکنند. لطفاً به اون همکاران مراجعه کنيد. با اين حال اگه گذرتون به تهران افتاد ميتونيد تشريف بياريد تا ببينمتون. در اينصورت لطفاً با يکي از شماره هاي مطب تماس بگيريد و با منشي من هماهنگ بفرماييد. در پناه لطف حق باشيد. انشالله.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 73 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي در تهران