۱۸
خانــم

درمان افسردگی؟

سلام خسته نباشید
من18سالمه خیلی وقته حس میکنم افسرده شدم و حتی حس میکنم بشدت افسردم و داره پیشرفت ‌
میکنه ولی خب بخاطر خانوادم نمیتونم برم دکتر چون فکر میکنن الکی واسه این که برم دکتر و دارو بخورم میگم این مشکلو دارم
نمیتونم تو یه جمع باشم همش دلم میخواد تنها باشم همیشه تو خودمم 99درصد مواقع همش درحال گریه کردنم اونم بی دلیل و یهویی
وقتایی هم ک داخل ی جمع سعی میکنم یکم بگم بخندم یهو میرم تو خودم جوری که بقیه میگن این باز رفت تو کما ساکت شد
همش خود خوری میکنم دائم ب فکر مرگم ،رو رفتارم کنترل ندارم همش بقیه رو میرنجونم لجبازم بشدت
با کوچکترین چیزی عصبی میشم و با کشیدن موهام خودمو سعی میکنم اروم کنم همه چیزه رو اعصابمه حتی بعضی مواقع اب خوردن هم عصبیم میکنه بشدت هم عصبی میشم
قبلا هرشب خواب میدیدم تو ی تاریکی هستم و صدای جیغ میومد با گریه بیدار میشدم و دیگه میترسیدم بخوابم حتی یه بار تو خاب حس خفگی بهم دست داد نمیتونسم نفس بکشم چشمام رو ک باز کردم دونفر بالا سرم بودن خیلی سعی کردم جیغ بزنم ولی صدام در نمیومد ک بعد بلند شدن در اتاق باز کردن رفتن که حتی فکر کردم خیالاتی شدم ولی لامپ رو ک روشن کردم در اتاقم باز بود (هیچ وقت عادت ندارم در اتاقم باز بزارم)به هرکی هم گفتم مسخرم کردن و گفتن بختک بوده چیز خاصی نیست الانم دچار اختلال خواب شدم همش فکر میکنم نکنه فلان اتفاق بیوفته و...
از دارو مصرف کردن میترسم
میشه کمکم کنید دارم اذیت میشم

4 پـاسـخ

  • سلام مغز هم مانند هر عضو ديگري ميتواند بيمار شود و حاصلش ييماريهاي اعصاب و روان است. افسردگي يکي از آنهاست. بيماري اعصاب و‌روان خودبخود خوب نميشود، اغلب به مرور بدتر ميشود و‌در تمام بخشهاي زندگي و‌ساير اعضا بدن مانند قلب معده کبد و... اثار منفي ميگذارد. هرچقدر بگذرد درمان سخت تر و طولاني تر ميشود. به اتفاق خانواده مراجعع به متخصص اعصاب و روان داشته باشيد تا دوره درمان آغاز و‌خانواده با توضيحات متخصص اگاه شوند. با ارزوي سلامتي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام مغز هم مانند هر عضو ديگري ميتواند بيمار شود و حاصلش ييماريهاي اعصاب و روان است. افسردگي يکي از آنهاست. بيماري اعصاب و‌روان خودبخود خوب نميشود، اغلب به مرور بدتر ميشود و‌در تمام بخشهاي زندگي و‌ساير اعضا بدن مانند قلب معده کبد و... اثار منفي ميگذارد. هرچقدر بگذرد درمان سخت تر و طولاني تر ميشود. به اتفاق خانواده مراجعع به متخصص اعصاب و روان داشته باشيد تا دوره درمان آغاز و‌خانواده با توضيحات متخصص اگاه شوند. با ارزوي سلامتي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام مغز هم مانند هر عضو ديگري ميتواند بيمار شود و حاصلش ييماريهاي اعصاب و روان است. افسردگي يکي از آنهاست. بيماري اعصاب و‌روان خودبخود خوب نميشود، اغلب به مرور بدتر ميشود و‌در تمام بخشهاي زندگي و‌ساير اعضا بدن مانند قلب معده کبد و... اثار منفي ميگذارد. هرچقدر بگذرد درمان سخت تر و طولاني تر ميشود. به اتفاق خانواده مراجعع به متخصص اعصاب و روان داشته باشيد تا دوره درمان آغاز و‌خانواده با توضيحات متخصص اگاه شوند. با ارزوي سلامتي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام مغز هم مانند هر عضو ديگري ميتواند بيمار شود و حاصلش ييماريهاي اعصاب و روان است. افسردگي يکي از آنهاست. بيماري اعصاب و‌روان خودبخود خوب نميشود، اغلب به مرور بدتر ميشود و‌در تمام بخشهاي زندگي و‌ساير اعضا بدن مانند قلب معده کبد و... اثار منفي ميگذارد. هرچقدر بگذرد درمان سخت تر و طولاني تر ميشود. به اتفاق خانواده مراجعع به متخصص اعصاب و روان داشته باشيد تا دوره درمان آغاز و‌خانواده با توضيحات متخصص اگاه شوند. با ارزوي سلامتي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 78 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران