۳۰
۶۹
آقــا

استرس و بی خوابی ؟

سلام خانوم دکتر من چند سالی البته در مواقعی ک مثلا کاری برام مهم باشی دچار استرس میشوم
چ بسا که الان در لحظات حساس زندگیم بخصوص درس و ازمون استخدامی این معضل برایم دردسر ساز شده است.
و بی خوابی دارم با اینکه با خودم هر چی فک میکنم که دلیل این ترس چیه باز دوباره استرس سراغم میاد و در طول روز که باید خواب کافی داشته باشم اما ندارم.
از علائم این مشکلم: احساس سنگینی در قفسه سینه، بی حالی، سردرد،و بی خوابی روی رفتارم با دیگران تاثیر میزاره و بخصوص رو درسم ک باعث میشه از همه چی عقب بیفتم
چون من هم دانسگاهیام کسانی بودن ک اینجور شدن اونم بخاطر استرس
بنظر شما راهکار چیست؟؟

بازدید : 56 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران