۴۲
۸۲
آقــا

روانپزشک؟

سلام من سردرد میشم . بعضاً تپش قلب دارم . دیسک و آرتروز دارم و اکثرا دکترها علت این موارد را استرس اعلام کردند و هر کدام داروی خود را داد من چون همه ریشه مشکلاتم را اضطراب و استرس عنوان کردند گفتم مشکلم را از ریشه حل کنم و برای همین اعصاب و روان رفتم و ایشان سرترالین 50 و ریسپریدون 1 بهم داد . مانده ام چه کنم آیا این قرص ها عوارض خاصی نداشته باشند . یکی از پزشکان گفت خودت را به دارو وابسته نکن مخصوصا این داروها که داروی دیوانه ها است

4 پـاسـخ


  • سلام
    در توضيح به اين سوالات شما بهتر است از روانپزشکان محترم سوال بفرماييد. اما توضيحي کوتاه در اين مورد مي توانم به شما بدهم. در مورد همه داروها از جمله آنتي بيوتيک ها، مسکن ها و ... عوارض مصرف وجود دارد. در برخي ممکن است که اين عوارض ايجاد شود. آيا با وجود عوارض اين داروها اگر نياز باشه استفاده نمي کنيم؟ مثلا اگر عفونتي در بدن باشد استفاده نمي کنيم؟
    داروهاي روانپزشکي اعتياد آور نيستند، اما ممکن است که وابستگي جسماني ايجاد کند که اين موضوع قابل حل است. روانپزشک در ابتدا با توجه به افسردگي، اضطراب يا هر مشکلي که مزمن باشه (نه در همه موارد، ممکن است مشکل شما با روان درماني حل شود) ، اما اگر مزمن يا بسيار شديد باشد براي تثبيت خلق دارو تجويز کند و در ادامه با روان درماني و حل مسئله زماني که تشخيص بدن که شما به دارو نياز ندارين با کم کردن دوز دارو، و در نهايت قطع مصرف اقدام خواهند کرد. بنابراين پيشنهاد مي کنم که با متخصصين در اين خصوص مشورت کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • در صورت عدم علاقه به داروها بهتر است توسط يک روانشناس ويزيت بشيد و مشخص بشه آيا کمکهاي يک روان درمانگر ميتونه کمک کننده باشه يا خير؟ در موارد بسياري افراد با تغيير سبک زندگي و کمک روان درمانگر ميتونن به اين دردها غلبه کنن

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • در پرسش مطرح شده اشاره داشته ايد که تصميم گرفتم مشکل خود را ريشه اي حل کنم!
    درختي را تصور کنيد. ريشه هاي درخت در کجا قرار دارند؟ برگهاي درخت چطور؟ علامت ها و نشانه هايي که ظاهرا موجب درد و رنج انسان مي شوند، بصورت تمثيلي حکم برگهاي درخت را دارند. داروها مستقيما، اختصاصا، و بلافاصله به سراغ برگهاي درخت (در خصوص شما استرس و اضطراب) مي روند و نه ريشه درخت. مصرف دارو به هيچ عنوان و هرگز به ريشه نمي پردازد!

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    پيام شما را الان ديدم
    اميدوارم مشکلتان حل شده باشد
    در صورتي که مشکلتان هنوز حل نشده ميتونيد با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    تلفن : 02177760350

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 88 مرتبه
پـرسـش جــدیــد

پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب :

درک نگرانی شما در مورد داروهای تجویز شده قابل درک است. سرترالین و ریسپریدون داروهای رایجی هستند که برای درمان اضطراب و سایر شرایط سلامت روان استفاده می شوند. در حالی که همه داروها عوارض جانبی بالقوه ای دارند، اما این داروها به طور گسترده ای مورد مطالعه قرار گرفته اند و به طور کلی بی خطر و موثر تلقی می شوند. با این حال، مهم است که قبل از مصرف هر دارویی با پزشک خود در مورد فواید و خطرات احتمالی صحبت کنید. به خاطر داشته باشید که خوددرمانی می تواند خطرناک باشد و همیشه بهتر است برای تشخیص و درمان مناسب به یک متخصص پزشکی مراجعه کنید.

توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و می‌تواند اشتباه کند. توصیه‌ی‌ ما، توجه به راهنمایی پزشکان است

مراکز روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران

تخصص های پربازدید

دکتر گوارش در تهران
متخصص زنان و زایمان
متخصص ارتوپد
متخصص پوست، مو و زیبایی

سوالات مشابه