۱۱
۶۲
خانــم

وسواس در نوجوان؟

سلام دختر 11 ساله ای دارم که دچار وسواس شده به همین دلیل از بیشتر افراد دوری می کنه ومشکلاتی رو باش بوجود آورده لطفا راهنمایی کنید چکار می تونم بکنم

1 پـاسـخ

  • با سلام. بايد تاريخچه از رفتارهاي کودک بررسي و مصداق هاي رفتاري وسواس مشخص شود و به تبع ان دارو درماني، مداخله هاي رفتاري و شناختي ميشود در مورد کيس مورد نظر بکار گرفت. از طرف ديکر ممکن است کناره گيري از ديگران به دليل اضطراب اجتماعي، خجالت و .. باشد. لذا با بررسي دقيق مي توان نوع اختلال و مشکل را شناسايي کرد. پيشنهاد مي شود به يک متخصص روانشناسي کودک رجوع کنيد. موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 75 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناسي و روان درماني در تهران