سردردهای شدیدی دارم که فکر میکنم بخاطر افسردگی و استرس زیادمه؟

سلام من 22 سالمه و شاغل هستم مدیر آی تی شرکت بازرگانی خارجی هستم و در سال 96 مقام اول رزمی مشهد شدم وچیزی که دیگران از من میبینن یه دختر قوی و خودساخته اس که با وجود پدری که هیچوقت براش پدری نکرده تونسته روی پای خودش بایسته و اینکه توی زمینه عکاسی فیلمبرداری و فتوشاپ اولین نفره وچیزی که من هستم یه ادم افسرده و به شدت مضطرب و عصبی هستم و اینارو هیچکس از ظاهرم متوجه نمیشه جدیدا سردرد های شدید دارم حتی وقتی از خواب بیدار میشم و بخاطر زندگی سختی که داشتم همیشه خودم رو کم میبینم و همیشه میخام که یک کاری انجام بدم تا بتونم به خودم و خونوادم کمک کنم اما نمیتونم از کسی که بهش علاقه داشتم جدا شدم و دیگه تمرکزی ندارم با همه ی تشویق های که توی محیط کارم بخاطر استعدادم توی زمینه طراحی هام دارم حس پوچی دارم اینکه یه ادم بدرد نخورم و بقیه اونو فقط تحمل میکنن و چیزی که به شدت حالمو بد میکنه اینه که از کودکیم حس میکنم تمام مردها بهم نگاه بدی دارن حتی خونوادم و فقط میخام کسی کمکم کنه تا بتونم ازین مرحله رد بشم هرجوری که شده چون فکر میکنم زمان زیادی ندارم و قراره که بمیرم نمیخام پیش دکتری برم که منو بشناسه نمیخام خونوادم ناراحت بشن مامانم برام خیلی مهمه فقط میخام کمکم کنین لطفا

1 پـاسـخ

  • سلام. از شزايط شما متاسف شدم.بيماريهاي اعصاب وروان حاصل اشکالاتي در عملکرد بخشهاي مختلف مغز هستند و خودبخود خوب نميشوند بلکه بدون درمان در گذر زمان اغلب بدتر ميشوند . اين بيماريها واقعي هستند و حاصل تلقين ناشکري و... نيستند . مانند هر عضوديگري مغز هم ميتواند دچاز بيماري شود. مغزعضو بسيار مهمي است و بيماريهايش بقيه بخشهاي بدن را هم لطمه ميزند. مشکلات گوارشي قلب و عروق و تنفسي تنها بخشي از ليست طولاني عوارض بيماريهاي اعصاب وروان درمان نشده هستند. اشکالات ارتباط با اطرافيان مشکلات حافظه کاهش لذت از زندگي حس پوچي مشکلات کيفيت خواب و مدت خواب و سردرد نيز از عوارض ديگر هستند.لذا حتمن و در اسرع وقت ويزيت تلفني يا حضوري متخصص اعصاب وروان لارم داريد تا با ويزيت تخصصي بيماري شما بطور دقيق مشخص شود و به موقع درمان شويد. بعد بهبودي مشکل فعلي شما ميتوانيد با پزشکتان جلسات مشاوه براي حل مشکلاتي مانند ارجحيت دادن ديگران به خود اشکالات رابطه و.. داشته باشيد. بدون انجام اسن اقدامات هرچقدر هم دستاوردهاي اجتماعي داشته باشيد همچنان خوشحال نخواهيد بود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 124 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران