اعتياد بيماري فيزيکي و جسمي نيست که با قطع مصرف يک قرص آن را ترک نماييد. اعتياد بيماري رواني است که بايستي به مدت طولاني و با جديت و پشتکار به آن بپردازيد(يکي از راه هاي بسيار موثر ثابت شده در اين زمينه جلسات NA است). در غير اينصورت افزايش و کاهش مصرف قرص ها و حتي قطع نمودن آنها صرفا نوعي بازي و مرخصي محسوب مي شود. بزودي در کانال آپارات، البته پس از اتمام موضوع ساديسم، سخنراني ويديويي با اين موضوع قرار داده خواهد شد:
آيا داروهاي روان پزشکي مصرف کنيم؟!
آدرس کانال آپارات:
www.aparat.com/Jahanpanah_Ravankav
کانال يوتيوب:
www.youtube.com/@Jahanpanah-Psychoanalyst
سلام
پيام شما را الان ديدم
اميدوارم مشکلتان برطرف شده باشد در صورتي که هنوز مشکلتان برطرف نشده است
براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند
02177760350
پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب :
سلام. ترک متادون باید به تدریج و تحت نظر پزشک انجام شود تا عوارض جانبی آن به حداقل برسد. کاهش سریع دوز متادون میتواند باعث بروز علائم ترک شدید مانند درد عضلانی، اضطراب و بیقراری شود. برای ترک ایمن متادون، توصیه میشود با پزشک خود مشورت کنید تا یک برنامه کاهش دوز مناسب برای شما ایجاد کند. پزشک ممکن است داروهای دیگری مانند بوپرنورفین یا نالترکسون را برای کمک به کاهش علائم ترک تجویز کند. همچنین مهم است که در طول فرآیند ترک از نظر جسمی و روحی حمایت دریافت کنید. گروههای حمایتی و درمانگران میتوانند در این زمینه کمک کنند. ترک اعتیاد یک سفر است و ممکن است زمان و تلاش زیادی لازم باشد. ناامید نشوید و به یاد داشته باشید که شما تنها نیستید.
توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و میتواند اشتباه کند. توصیهی ما، توجه به راهنمایی پزشکان است