جهت لاغری شکم و پهلو بدون برگشت؟

با سلام من پرستو هستم 74 کیلو وزن و 160 قدم هست من قبلا پیش دکتر تغذیه میرفتم نتیجه خوب بود ولی با وجود کرونا نزقتم چند وقته و دلیل دیگه اش از رژیم خسته شدم ولی الان دوباره وزن گرقتم و سایز اضافه کردم چیکار کنم که پهلو و شکمم به قبل باردااریم و زایمانم برگرده و زودم چاق نشم ؟؟؟؟

1 پـاسـخ

  • با سلام و وقت بخير خدمت شما براي داشتن تناسب اندام ايده آل ، علاوه بر داشتن سبک زندگي سالم (شامل فعاليت بدني ، مصرف مناسب آب و ...) ، وجود برنامه تغذيه اي متناسب با شرايط شما مورد نياز است که براي دستيابي به اين موارد ، رژيم درمانگر بايد تمامي اطلاعات مورد نياز را از مراجعه کننده اخذ و متناسب با آن ، در مورد بهترين مسير براي رسيدن شما به اندام ايده آل اقدام کند . همچنين با توجه به شيوع بيماري کرونا مي توانيد نسبت به دريافت رژيم آنلاين (از طريق سايت پلاسبو دايت) اقدام فرماييد. سلامت و پايدار باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 182 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران