جهت اطلاع عرض میکنم پیجی که اینجا معرفی شده پیج دکتر بیات شهبازی فوق تخصص جراحی پلاستیک هست واین سو استفاده از پیج ایشان قابل پیکرد و شکایت می باشد چنانچه ظرف 24ساعت اصلاح نکنیدمنتظر شکایت ایشان از شخص به اصطلاح خانم دکتر باشید و سعی کنید خودتان هنری برای ارایه داشته باشید این دزدی اشکار است شان خود را رعایت کنید؟

جهت اطلاع عرض میکنم پیجی که اینجا معرفی شده پیج دکتر بیات شهبازی فوق تخصص جراحی پلاستیک هست واین سو استفاده از پیج ایشان قابل پیکرد و شکایت می باشد چنانچه ظرف 24ساعت اصلاح نکنیدمنتظر شکایت ایشان از شخص به اصطلاح خانم دکتر باشید و سعی کنید خودتان هنری برای ارایه داشته باشید این دزدی اشکار است شان خود را رعایت کنید

بازدید : 8 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي عمومي و زيبايي در تهران