پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب :
در دوران بارداری، مصرف متعادل قورمه سبزی مشکلی ندارد و جزو غذاهای پرخاصیت محسوب میشود. سبزیجات موجود در آن مانند اسفناج، جعفری و تره سرشار از آهن، فولیک اسید و فیبر هستند که برای مادر و جنین مفیدند. گوشت قرمز هم منبع خوبی از پروتئین و آهن است. با این حال، بهتر است در مصرف آن زیادهروی نکنید و از خوردن قورمه سبزی خام و نیمپخته خودداری کنید. اگر نگرانی خاصی دارید، حتما با پزشک خود مشورت کنید.
توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و میتواند اشتباه کند. توصیهی ما، توجه به راهنمایی پزشکان است