۳۰
۸۳
آقــا

استرس اضطراب ؟

سلام خسته نباشید من نزدیک پنج ساله تو یه کارخونه کار میکنم الان کلی استرس اضطراب دارم حتی نمیتونم تو جمع در مورد مسائل کاری احضار نظر کنم نمیدونم باید چیکار کنم همش ترس استرس دارم

1 پـاسـخ

  • سلام وقت شما بخير،با توجه به اين مواردي که ميفرماييد احتمالا شما نشانه هاي اضطراب اجتماعي را داريد،و بايد رواندرماني در اين رابطه بعد از تشخيص قطعي انجام بگيره در صورت تمايل براي مشاوره با اين شماره تماس بگيريد 09147494684

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 53 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران