۴۰
۵۷
خانــم

آیا ماساژ یا حرکت مکندگی و فشار دادن پستان به بافت پستان آسیب وارد می کند؟

بنده، کیست پستان دارم.
و می‌خواستم یک قالب برای افزایش سایز پستان خریداری کنم، که اول یک روغنی روی پستان مالیده می‌شود، سپس این قالب روی پستان قرار می‌گیرد که حالت مکش و بادکشی ایجاد می‌کند تا بافت پستان را حجیم کند، و افزایش سایز دهد. که طی دو الی سه ماه هر روز به مدت 15 دقیقه باید این عمل تکرار شود.

خواستم بدانم این حالت مکش و فشار بر روی پستان برای انسجام و حجیم و سفت کردن پستان، آسیبی به بافت آن وارد نمی‌کند؟ و خطری خصوصاً برای پستان کیستیک ندارد؟

با تشکر

بازدید : 20 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران