۷۴
۷۶
خانــم

در خود فرو رفتن؟

سلام عرض ادب من یک عمه خانم دارم ایشان بالا 70 سال سن دارن که بعد از مرگ برادرشان دچار افسردگی شدید شدن و همچنین در خود بسیار فرو رفتن پیش دکتر مغز اعصاب هم خانم ایشان بردن و دکتر فرمودن ایشان خودشان خیلی قفل کردن ولی عقیده نداشتن پیش روانشناس ببریم ولی من به نظرم بد نیست یک روانشناس بالینی ایشان را ببنیند و نظرشان را به ما بدهند خواستم بدانم آیا امکان دارد از مشورت شما در این ضمینه استفاده کنم با تشکر فرشاد امامی

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير ... افراديکه دچار افسردگي شديد ميشن در 7ود فرو رفتگي رو تجربه ميکنند از فعاليتهايي که قبلا لذت ميبردن براشون لذتبخش نيست انگيزه و انرژي رو هم از دست ميدن وقتي خلق پايين هست بنابراين خاطرات مرتبط با غم رو بخاطر ميارن . فاز اول درمان دارو هست ولي در کنار دارو درماني قطعا رواندرماني هم کمک ميکنه . بله ميتونيد از روانشناس باليني کمک بگيريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 33 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران