به طور کلی چرا این احساسات بروز می‌کنند؟

سن : 39
وزن : 39
جنسیت : خانــم
علل این موارد چیست؟
سلام
هرازچندین ماه یک بار دز طول سال
دچار عدم شوق، ذوق، روحیه و بی انکیزگی میشم.
اهداف و علایق قبلیم کمرنگ میشن
و نمیدونم راه حل برطرف شدن این حالات چیه؟
به طور کلی چرا این احساسات بروز می‌کنند و راه های پیشگیری و رفعشون چی هست؟

ممنون میشم راهنماییم بفرمایید.

1 پـاسـخ

  • سلام اميدوارم خوب و سلامت باشيد. داشتن نوسانات در خلق و خو و انگيزه اتفاق غير معمولي نيست. عوامل متعددي مثل استرس، تغييرات سبک زندگي يا نگراني‌هاي زمينه‌اي و سلامت روان ميتونن در رخداد اين احساسات نقش داشته باشند. همچنين بايد عوامل روانشناختي و فيزيولوژيکي رو هم در نظر گرفت. من توصيه مي‌کنم عوامل استرس‌زاي بالقوه را بررسي کنيد، سبک زندگي سالمي داشته باشيد، و به دنبال راهنمايي حرفه‌اي براي درک و رسيدگي موثر به اين احساسات باشيد. درضمن بايد اشاره کنم که ماهيت چرخه‌اي اين احساسات ممکنه ک تحت تأثير عوامل مختلفي از جمله نوسانات هورموني، تغييرات فصلي يا رويدادهاي مکرر زندگي باشه. پس رديابي الگوها در طول زمان و شناسايي محرک ها مي تواند بينش ارزشمندي رو ارائه بده. همچنين مشاوره با يک متخصص سلامت روان مي تونه به ايجاد استراتژي هاي شخصي براي مديريت و کاهش اين تغييرات عاطفي چرخه اي کمک کنه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 23 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس باليني | رواندرمانگر | مشاور فردي و ازدواج در تهران