استفاده از قرص پیراستام برای تمرکز و افزایش حافظه؟

سلام من 18 سالمه و سمپاد درس میخونم و الان کنکور دارم و با مشکل خواب الودگی و عدم تمرکز و پرش های ذهنی و فراموشی به شدددت درگیرم با کمی تحقیق در اینترت فهمیدم که قرص پیراستم میتونه به من کمک کنه الان خریدمش ولی از اونجایی که قرص اعصاب و اینجور چیزاس یکم میترسم که نکنه تاثیر عکس بزاره... ولی داخل اکثر سایت ها نوشته بود که عوارض چندان حادی نداره باعث هوشیاری و رفع خواب الودگی و تمرکز و غیرس... ایا استفاده ازش برام خطری نداره؟ من میخوام این خواب الودگی و حواس پرتیم بره فقط.
و اینکه دوز 800 هم گرفتم میخاستم صبحا روزی یدونه بخورم که زیاد هم مشکل نداشته باشه...
حالا اگه راجب طریقه مصرف و دوزش هم راهنمایی کنید ممنون میشم.
با تشکر.

4 پـاسـخ

بازدید : 274 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران