استفاده از قرص پیراستام برای تمرکز و افزایش حافظه؟

سلام من امروز سوالم رو در خصوص کنکوری بودن و مصرف قرص پیراستم مطرح کردم
واقعا کمال تشکر و قدردانی رو دارم برای پاسخگویی سریع و پیگیری شما در این زمینه.
اما میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟ چون من زیاد وضعیت اوکی و مطابق میل نیست که بتونم به پزشک مراجعه کنم... ایا استفاده از قرص های پیراستام روزی یک عدد برای من مشکلی ایجاد خواهد کرد؟ یا اصلا ننتیجه ای در خصوص افزایش حافظه و اینها میگیرم؟
اگر کمکم کنید واقعا ممنون میشم

1 پـاسـخ

  • با سلام هر دارويي مي تواند عارضه جانبي داشته باشد و بدون دليل و خودسرانه نبايد اقدام به مصرف آن نمود و جهت افزايش تمرکز نياز به بررسي علت آن و در صورت لزوم تجويز داروي مناسب مي باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 124 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران