۲۰
۱۲۰
خانــم

روابط زناشویی؟

سلام آقای دکتر خسته نباشید من 1سال و 2 ماه ک ازدواج کردم من 20 سالمه و همسرم 30 سال 10 سال تفاوت سنی داریم 1سال دوست بودیم دوسال نامزد و عقد من خیلی عاشقشم و دوسش دارم ولی با این حال همیشه کارای اشتباه مثل بی احترامی جلو همه و تحقیر کردنش و نادید گرفتنش رو انجام میدادم ولی بعد از اینکارا سریع پشیمون میشدم و ازش معذرت خواهی میکردم و اون همیشه کوتاه میومد ولی سر یه مسائلی ک تحقیرش کردم نادیدش گرفتم و چون خودمم روم فشار بوده عصبی بودم بهش گفتم و از دستم خیلی ناراحت شد بعدش ازش معذرت خواهی کردم ولی فایده ایی نداشت کلا سرد شده کادو خرید هرکاری بگید کردم گریه هرچی ولی الان یه ماه ک دیگه بهم توجهی نمیکنه و دیشب بهم گفت هرکاری میکنم دیگه نمیتونم دوستت داشته باشم کارایی ک باهام کردی از تو این 4و5 سال از ذهن نمیره خودشم خیلی ناراحته ولی یدیقه میگه دوستت دارم یه دیقه میگه نه من واقعا عاشقشم و دوسش دارم ولی هرچی معذرت خواهی میکنم گریه فایده نداره من زندگیمو دوس دارم نمیتونم بدونه همسرم زندگی کنم حالا باید چیکارکنم اونی ک همش عاشقم بودو بدونه من نمیتونست زندگی کنه الان اصلا واسش مهم نیسم نزدیک خونمونم رفتم مشاوره همسرم بهش گفته اینکارارو کرده همه کارایی ک باهاش تو این 5 سال کردمو گفته بعد مشاوره گفته با این تفاوت سنی از اولم ازدواجتون اشتباه بوده بعد بهش گفته یه ماه ازش جدا باش راحت طلاقش میدی جلو خودمم صدام کرد دکتره گفت گفت دیگه نمیتونه باهات زندگی کنه مثه یه آتشفشان ک الان لبریز شده و میگه دیگه دوسش ندارم گفتم من دوسش دارم گفت تو مهم نیسی اون تورو دوس نداره یع ماه ازهم جدا باشید میخواس بره من نتونسم زانو زدم جلوش گریع کردم ک وایسع خانواده مادریشم تو سحرو جادو هستن من قبول ندارم ولی دیدم خیلیا ک اینجوری زندگیشون ازهم پاچیده شده
آقای دکتر کمکم کن زندگیم خراب شد تموم شد واسه 28 دوشنبه پیش شما وقت مشاوره داره توروخدا شماهم مثه این دکتر نگید ولم کنه بره من نمیتونم دوسش دارم التماس میکنم🙏🙏🙏🙏😭😭😭😭😭

1 پـاسـخ

بازدید : 321 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران