۳۸
۶۲
آقــا

دلشوره و دلهره بعد از خواب روز و به هنگام غروب آفتاب؟


سن : 38
وزن : 60
جنسیت : آقــا
دلشوره و دلهره بعد از خواب در طی روز؟
با سلام و ادب،

من مدتی است بعد از تولد فرزندم که الان در ماه 9 ام هست، بعد از خوابی که در طی روز دارم ذلهره و دلشوره بی دلیلی میگیرم و تا شب هنگام ادامه پیدا میکند. جالب اینجاست که بعد از شام یا حوالی ساعت 9 شب هیچ استرس و نگرانی در خود حس نمیکنم و خواب شب خوبی هم دارم. اما در طول روز اگر از روی خستگی بخوابم با دلشوره بیدار می شوم. این دلهره الان کمتر شده و در روزهای ابتدایی فرزندم بسیتر بیشتر بود به حدی که توان نفس کشیدن رو از من می گرفت. داروهایی نیز از چند روانشناس و مشاور پیشنهاد شد مثل فلوکستین که اصلا بهترم نکرد که عوارض بد روانی و جسمی برام داشت. یعنی به گونه ای بود که حتی نتونستم سه روز بخورم تا اثر کند. تعریق شبانه، اسهال، بیقراری وحشتناک، مشکل معده برایم ایجاد کرد. من هییت علمی دانشگاهم و قبلا هم این حالات در روزهای قبل امتحان یا کنکور داشتم و در من باقی مانده. این را هم بگم که افسردگی پس از زایمان هم داشتم البته به عنوان پدر فرزند. اما الان فقط دلشوره میگیرم بعد از خواب در طی روز که گاهی تا حوالی ساعت 7 عصر ادامه داره. حالا اگر صبح از 7 تا 9 خوابیه باشم این تا 7 عصر هست، اگر ظهر خوابیده باشم باز تا عصر ادامه دارد. از لحاظ رفتاری وسواس فکری دارم در این مورد که مثلا ایا ماشینو بستم یا نه. یا این عمل من ممکنه چه عواقبی برای خود یا خانواده ام داشته باشه. در برخی موارد خیلی فکر و خیال اتفاقی که نیفتاده رو میکنم.

خیلی ممنون خواهم شد حتی با پرداخت هزینه مرا راهنمایی بفرمایید، من بدلیل شرایط کاری، نمی توانم حضوری در قزوین خدمتتان برسم.

4 پـاسـخ


  • در زبان لاتين اصطلاحي وجود دارد تحت عنوان:
    Post hoc ergo proper hoc
    اين عبارت يعني "پس از آن، پس به دليل آن! "
    اين مورد نوعي سفسطه و خطا محسوب مي شود که روان انسان به ناچار بدان روي مي آورد. جهت روشن شدن سفسطه مورد نظر به مثال ذيل توجه نماييد:
    بانگ خروس پيش از طلوع آفتاب شنيده مي شود، پس علت طلوع آفتاب قوقولي قوقو کردن خروس است! به عبارت دقيق تر انسان سخنگو جهت توصيف رنج ها و مشکلاتش ظاهرا چاره اي جز پناه بردن به عليت و روابط علت و معلولي ندارد. اما موضوع اصلي و مهم اين است که دلايلي متعدد و "ناخودآگاه" براي اضطراب و دلشوره وجود دا رند که عليتي و خطي نيستند تا از طريق عقل، منطق، و انديشيدن قابل مشاهده و دستيابي باشند، لذا صرفا از طريق روش خاص روانکاوي و کاوش کردن "ناخودآگاه" خويش اين شانس وجود دارد که نسبت به آنها آگاه و هشيار شويد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام روزتون بخير دويت عزيز وسواس فکري شما واسترس واضطراب وبايد حتما به روانشناس مراجعه کنيد اما مشکل افسرگي بعداززايمان به دليل تغييرات هورموني زياد فکرنکنيد وبا ارامش بيشتر به زندگي وشرابط نگاه کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام، به نظر مي‌رسه که شما با ترکيبي از اضطراب، وسواس فکري و شايد نشونه‌هايي از افسردگي پس از زايمان روبه‌رو هستيد. اين نوع اضطراب که بعد از خواب روزانه بروز پيدا مي‌کنه مي‌تونه به علت فشارهاي رواني، استرس يا تغييرات هورموني که پس از تولد فرزند اتفاق مي‌افته شکل بگيره. اينکه اين حالت‌ها در زمان‌هاي خاص بروز مي‌کنه (مثلاً بعد از خواب روز) ممکنه به دليل کمبود انرژي يا خواب ناآرام باشه. با توجه به تجربتون با داروهايي مثل فلوکستين که ميگين نتيجه معکوس داشته، پيشنهاد مي‌کنم که به جاي درمان دارويي به دنبال روش‌هاي درماني غير دارويي مانند درمان شناختي-رفتاري (CBT) باشين. اين روش به شما کمک مي‌کنه تا الگوهاي فکري و رفتاري‌اي که باعث اضطراب و وسواس ميشه رو شناسايي و تغيير بديد. همچنين، تمرين‌هاي آرامش‌بخشي مثل مديتيشن، تنفس عميق يا تمرينات يوگا مي‌تونه کمک‌کننده باشه.با توجه به شرايط شغلي شما و امکان نداشتن حضور حضوري، مشاوره آنلاين مي‌تونه گزينه بسيار خوبي باشه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    پيام شما را الان ديدم
    اميدوارم مشکلتان حل شده باشد
    در صورتي که مشکلتان هنوز حل نشده ميتونيد با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    تلفن : 02177760350

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 56 مرتبه
پـرسـش جــدیــد

پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب :

دوست عزیز، نگرانی‌هایی که بعد از خواب در طول روز تجربه می‌کنید، ممکن است به دلیل تغییرات هورمونی و استرس ناشی از تولد فرزندتان باشد. همچنین، وسواس فکری که در مورد بستن ماشین و عواقب احتمالی آن دارید، می‌تواند به اضطراب شما دامن بزند. توصیه می‌کنم برای بررسی بیشتر و دریافت راهنمایی تخصصی‌تر، به یک روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنید. آن‌ها می‌توانند علت اصلی نگرانی‌های شما را شناسایی کرده و بهترین روش درمانی را برایتان تجویز کنند. فراموش نکنید که کمک گرفتن نشانه ضعف نیست، بلکه گامی مهم در جهت بهبود سلامت روان شماست.


توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و می‌تواند اشتباه کند. توصیه‌ی‌ ما، توجه به راهنمایی پزشکان است

مراکز روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران

تخصص های پربازدید

دکتر گوارش در تهران
متخصص زنان و زایمان
متخصص ارتوپد
متخصص پوست، مو و زیبایی

سوالات مشابه