۵۶
خانــم

گذشته همسر؟

سلام من همسرم از گذشته مطلع شده الان خیلی ناراحته باگذشت 4ماه.چجوری باید برخورد کنم تا به حال سابق برگرده

1 پـاسـخ

  • سلام وقتتون بخير به نظر ميرسد همسر شما از گذشته اي که ناخوشايند است خبردار شده چيزي که شايد شما اگر در ابتدا مطرح مبکرديد فابل پذيرش تر بود. با همسرتون صحبت کنيد به دردي که او را آرثزار ميدهد گوش دهيد، شايد احساس خيانت ميکند، شايد احساس بي اعتمادي، شايد سواستفاده و …جتما پشيمانب خودتون رو بيان کنبد و از درمانگر هم کمک بگيريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 60 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران