احتمال سرطان رحم بعد از مصرف تاموکسیفن چقدر هست و کورتاژ صحیح است یا خیر؟

با سلام. 8سال پیش به علت سرطان سینه، سینه ام را برداشتم و شیمی درمانی کردم. 5 سال قرص تاموکسیفن مصرف کردم. اکنون ضخامت رحمم 10میلی متر شده و دکتر زنان گفته باید کورتاژ انجام بدهم. با توجه به اینکه مصرف تاموکسیفن هم باعث ضخیم شدن دیواره رحم میشه میخاستم ببینم احتمال سرطان رحم چقدر هست و انجام کورتاژ و نمونه برداری صحیح هست یا نه

1 پـاسـخ

بازدید : 61 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص انکولوژي زنان (سرطان) در تهران