۵۲
۶۸
خانــم

رژیم لاغری میخوام ؟

آقای دکتر یک مشاوره تغذیه و رژیم میخوام ..دچار پرخوری عصبی هستم

1 پـاسـخ

  • سلام و عرض ادب دوست عزيز پرخوري عصبي خيلي دلايل متفاوتي دارد از جمله کمبود ويتامين يا املاحي در بدن، سابقه گرفتن رژيم هاي بسيار کم کالري و محدود، دلايل هورموني و... دارد که بايد حتما علتش بررسي بشه و با توجه به علتش راهکار خدمتتون ارئه بديم. ولي مکمل کروم 200 خيلي ميتونه اين شرايط رو بهتر کنه. قبل از نهار و قبل شام ميتونين ميل کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 12 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه ورزشي در تهران