۱۶
خانــم

مشکل در کنترل احساسات عاطفی؟

سلام
من 16 ساله هستم
در این چند سال اخیر ارتباطم با دنیای اطراف بیشتر شده و نسبت به گذشته احساسات عاطفی بیشتری را تجربه کرده ام
اما مشکلی که دارم این است که در طول این ارتباطات خیلی سریع احساساتم شکل میگیرند و علاقه ام نسبت به افراد خیلی شدید می شود تا حدی که اگر به هر دلیلی آن رابطه پیش نرود تا چند ماه به شدت سرخورده شده و دچار حالات افسردگی می شوم
احساس میکنم در این فرایند بیشتر از حد معمول آسیب میبینم و وقتی جذب کسی می شوم نگران هستم
آیا این شرایط بخاطر سن من است؟ برای رفع این مشکل چه باید کرد؟
با تشکر

3 پـاسـخ

بازدید : 139 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران