باسلام . برخي کودکان براي جلب توجه اين کار را انجام مي دهند. به اين ترتيب مي توانند توجه مادر يا پدر را داشته باشند. شما مي توانيد از فرزندتان بخواهيد داستان هاي خلاقانه اي بنويسد و آنجا او را تشويق و مورد توجه مثبت قرار دهيد. اما اگر مسيله پر تکرار هست لطفا به متخصص مراجعه کنيد.
باسلام و درود
دروغگويي فرزندان چندين عامل دارد عامل اصلي دروغگويي فرزندان ترس ميباشد وقتي فرزندي ر به دروغگويي ميکند و واقعيتها را کتمان ميکند بدانيد که در پس موضوعي ترسي وجود دارد براي اينکه ترسهاي آنها را شناسايي نماييد بهتر است از روانشناسان کمک بگيريد
دروغگويي به تنهايي نميتونه ي نشان دهنده ي يک مشکل جدي باشه اما اگر فراواني آن زياد باشد و در کنار آن علائمي مانند گوشه گيري ، مشکلات بين فردي و تحريک پذيري مشاهده شود لازم است بيشتر بررسي شود. معمولا خط مقدم والدين براي ورود به دنياي واقعي فرزندان داشتن رابطه ي باکيفيت با فرزند است
سلام به نظر مياد فرزندتون احساس پذيرش و توجه را از مسير اشتباهي طي ميکند اما براي حل آن بايد رابطه شما به دقت مورد بررسي قرار بگيرد و نياز به مشاوره حضوري ميباشد.
پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب :
فرزند شما ممکن است به دلایل مختلفی داستانهای ساختگی تعریف کند، مانند جلب توجه، اجتناب از مشکلات یا کاوش در تخیل خود. مهم است که با او در مورد رفتار او به روشی آرام و غیرقضاوتگرانه صحبت کنید. سعی کنید بفهمید که چرا او این کار را انجام میدهد و برای یافتن راههای سالمتر برای بیان احساسات خود به او کمک کنید. اگر نگرانیهای مداوم دارید، میتوانید با یک مشاور یا درمانگر کودک مشورت کنید تا راهنمایی و حمایت بیشتری دریافت کنید.
توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و میتواند اشتباه کند. توصیهی ما، توجه به راهنمایی پزشکان است